site design templates

Vezetőség

Az Endo Plus Service Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég, amely mikro vállalkozásként 3 fővel indult 2000-ben Budapesten. A két tulajdonos, Wieszt Attila ügyvezető igazgató és Fehér György kereskedelmi igazgató úgy döntöttek, hogy saját, márkafüggetlen endoszkóp szervizeléssel foglalkozó vállalkozást indítanak. Elsődleges és kizárólagos tevékenysége a cégnek akkoriban az alsó és felső emésztőszervi traktus, valamint a légúti flexibilis endoszkópok javítása, karbantartása, felújítása, illetve ezen túlmenően az endoszkópokat kiszolgáló elektronikai egységek javítása volt. Azóta az Endo Plus Service Kft. dinamikus fejlődésen ment keresztül és az egészségügyi szektor meghatározó szereplőjévé vált.

Mára a magyar sportélet szerves részévé is váltunk, hiszen NBI-es klub csapatok, az olimpikonok és élsportolók legnagyobb százalékát cégünk szolgálja ki fizioterápiás, fájdalom terápiás, mozgásszervi rehabilitációs készülékekkel, ezen túlmenően pedig a magyarországi reumatológiai, valamint mozgásszervi rehabilitációs magánszerktort is segítjük készülékeinkkel, szakértelmünkkel.

Ide kapcsolódik szorosan az az elképzelésünk, hogy szeretnénk az általunk képviselt külföldi gyártó cégek prémium minőségi eszközeit elérhetővé tenni mindeki számára saját mozgásszervi rehabilitációs magánrendelőnkben. Helyet kap benne egy olyan teljes test krioterápiás készülék is, amely mindeddig csak a sportolók számára volt elérhető klubcsapat szinten.

Kapcsolat:

+36 30 973 1027

epsmedical@endoservice.hu

1016 Budapest, Naphegy u. 67.

Nyitvatartás:
Hétfő:        08:00 - 20:00
Kedd:         08:00 - 20:00
Szerda:      08:00 - 20:00
Csütörtök: 08:00 - 20:00
Péntek:      08:00 - 20:00
Szombat:   08:00 - 15:00
Vasárnap:  Zárva

© Copyright 2021 Endo Plus Service - All Rights Reserved

Ahogy szinte mindenki, weboldalunk is sütiket (cookie) használ a felhasználói élmény javítása érdekében. Kérjük vegye ezt tudomásul, ha továbbra is szeretné használni weboldalunkat.